Welkom

Eye-T, opgericht in 2006, is op vandaag uitgegroeid tot een volledig onafhankelijk ICT-adviesverlener en software ontwikkelaar. Naast het ontwikkelen en implementeren van een aantal eigen software pakketten, bieden wij gebruiksvriendelijke toepassingen en oplossingen op maat, die uw bedrijfsprocessen optimaliseren en ondersteunen. Eye-T legt de focus op procesverbetering vertrekkende vanuit de dagdagelijkse bedrijfsvoering van haar klant.

"We focus on your business"

Vertrekkend vanuit uw bedrijfsvoering, zorgt Eye-T voor de ideale IT-omgeving voor uw bedrijfsprocessen. Wij kunnen u hierin op verschillende vlakken ondersteunen:

 1. ANALYSE EN ADVIESVERLENING

  Eye-t adviseert, begeleidt en ondersteunt klanten bij het detecteren van hun IT noden of wensen. Enkel dan kan u de juiste keuze maken.

 2. SOFTWARE OP MAAT

  Eye-t biedt een breed scala van oplossingen en toepassingen, zodat wij uw specifieke vragen op maat kunnen uitwerken. Wij vertrekken vanuit een aantal basis bouwstenen, en ontwikkelen daarrond de software die uw bedrijf nodig heeft.

 3. SOFTWARE PAKKETTEN

  Eye-t ontwerpt, ontwikkelt, implementeert en ondersteunt een aantal eigen software pakketten, zoals:

  • Alivio: pakket voor voedingsbeheer
  • Ceres: pakket voor zaalreservatie
  • Sigma: pakket voor workforceplanning
  • Taskforce: XRM webapplicatie

Neem vandaag nog contact op met ons en ontdek onze toegevoegde waarde. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 67 31 35 of stuur een e-mail naar info@eye-t.be.

Lees meer